Een écht persoonlijk plan

04 okt Een écht persoonlijk plan

Als we de familie Van de Goor uit Oss spreken, zitten ze midden in de bouw van hun nieuwe woonhuis. Voor de elektrotechnische installatie zochten ze iemand die hun wensen kon vertalen naar techniek, iemand die luistert en het project behandelt alsof het om zijn eigen woonhuis gaat.

“We wilden graag persoonlijke begeleiding in het voortraject. Dus geen standaard adviezen en kant-en-klare oplossingen, maar iemand die ons aan de hand neemt en daarbij stap voor stap uitlegt wat de installatie inhoudt. Als dan ook nog blijkt dat verlichtingsplannen deel uitmaken van het geheel, praat je over een bijzonder project. Bij Raaxo hebben we dat allemaal gevonden. Vooral het proces naar de start toe is heel belangrijk: weten wat je mag verwachten. We verheugen ons dan ook op de start en het resultaat.”

De passie straalt er vanaf!

Serieus en professioneel

“We hadden de grote lijnen wel in ons hoofd, maar dankzij Raaxo is het echt een geweldig technisch concept geworden. We hebben eerst alles zorgvuldig doorsproken, waarna Martijn met een goed basisplan kwam. Dat hebben we vervolgens samen gefinetuned. Er ligt nu een verhaal dat Martijn weliswaar heeft opgesteld, maar toch aanvoelt als ‘ons’ plan. We kijken dus uit naar het moment dat we eindelijk die lichtschakelaars mogen bedienen, ha ha!”

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter