Zeer sterk in communicatie

04 okt Zeer sterk in communicatie

Padifood is een van Nederlands grootste producenten van ambachtelijke Oosterse maaltijden. Al ruim 6 jaar doet het Osse bedrijf een beroep op de kennis én werkwijze van Martijn van de Wetering: voor grote en kleine verbouwingen en het reguliere onderhoud. Naar volle tevredenheid van directeur en mede-eigenaar Leon The.

Het meest in het oog springende project was de bouw van het logistiek centrum. Martijn stuurde daarbij alle elektrotechnische werkzaamheden aan: van alarminstallatie, brandmeldinstallatie en geluidsinrichting tot en met cameratoezicht, licht- en schakelwerk en de elektrische voorzieningen richting de productielijnen. Met andere woorden: het elektrotechnische hart van het bedrijf.

Het gevoel klopt gewoon helemaal

Sterk in communicatie

Leon The: “Het was een behoorlijk complex project, maar ik ben er erg tevreden over. Een heel sterk punt van Martijn is communicatie: in één-op-één-gesprekken, maar ook in bouwoverleggen. Hij is erg constructief en preekt totaal niet voor eigen parochie. In het belang van de klant zoekt hij actief de samenwerking met andere partijen. Dat komt het totale bouwproces natuurlijk erg ten goede.”

Gevoel klopt
“Ook als je informeel met Martijn praat, pikt hij veel op. Hij gaat direct met je vragen aan de slag, ook als het maar om kleine dingen gaat; meestal heb je de volgende ochtend al meer informatie of een brochure in je mailbox. Hij heeft een sterke ondernemersantenne en schakelt snel en plezierig met je mee. Het gevoel bij Martijn klopt gewoon helemaal.”

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter