Afspraak is afspraak

03 okt Afspraak is afspraak

Voor een klant in het Duitse Trier heeft Jan-Willem van Orsouw, directeur bij Warsco Units, tijdelijke schoolgebouwen geplaatst. Raaxo zorgde onder andere voor de datavoorzieningen.

Warsco is specialist op het gebied van tijdelijke en semipermanente huisvesting. Het bedrijf uit Ravenstein zocht een partner aan wie het specifieke elektrotechnische zaken met een gerust hart kan overlaten. Raaxo kwam snel in beeld. Voor het project in Trier leverde en installeerde Raaxo de hoofdverdeelkasten en legde een netwerk van Cat 6-datapunten aan.

Dat heeft ons veel tijd gescheeld

Betrouwbare partner
Jan-Willem van Orsouw: “De normeringen en regels rondom dit project waren erg streng; er was minimale ruimte om af te wijken. We hebben met Raaxo gelukkig duidelijke afspraken kunnen maken, bijvoorbeeld over levertijd en werktijden. Dat ze alles nagekomen zijn, heeft ons veel tijd gescheeld én ik heb de klant aangetoond dat ik met betrouwbare partners samenwerk.”

Raaxo denkt mee
“Naast een mooi visitekaartje heb je aan Raaxo ook een partner: zowel in de aansturing als op de werkvloer denken ze graag met je mee. En als iets technisch en binnen het budget mogelijk is, heeft Raaxo de oplossing altijd in huis. Ik doe in de toekomst dus zeker weer zaken met ze.”

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter