Altijd een oplossing

04 okt Altijd een oplossing

Het woonhuis van Henk Dousi werd enkele jaren geleden ingrijpend gemoderniseerd. De bijdrage van Martijn van de Wetering was volgens de Ossenaar van bepalende invloed. Daarom doet hij ook nu nog met veel plezier een beroep op de mannen van Raaxo.

In feite werd zo’n beetje de gehele woning van Dousi gerenoveerd. Martijn voegde groepen samen, verzorgde de elektrotechnische oplossingen voor onder meer de keuken en de woonkamer, en installeerde diverse eenvoudig beheersbare domotica-oplossingen.

Martijn is een perfecte coördinator

Perfecte coördinator
Henk Dousi: “Martijn is een perfecte coördinator. Hij stuurde de renovatiewerkzaamheden gedreven en doeltreffend aan. Daarbij komt hij zijn afspraken na en geeft hij goed advies, ook ongevraagd; dat waardeer ik zeer. Het gebruiksgemak van zijn oplossingen is bovendien geweldig.”

“Vandaag de dag is er steeds meer mogelijk op het gebied van elektrotechniek. Je wensen kunnen dus veranderen. Ook daarvoor heeft Raaxo altijd een passende oplossing. Martijn en zijn mensen zijn constant met hun vak bezig, dat merk je aan alles.”

Gedreven ondernemer
“Wat ik van Martijn vindt, kan ik het beste omschrijven met de letters uit zijn naam. De M staat voor manager, de A voor altijd gedreven, de R voor rationeel, de T voor teamleider, de IJ voor ijverig en de N voor nieuwe ondernemer. Hij is flexibel, daadkrachtig en is er binnen de kortste keren als je hem nodig hebt.”

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter