Het werkt gegarandeerd

04 okt Het werkt gegarandeerd

Als we Ruud Wilbers spreken, werkt hij in Maastricht hard aan de opening van het eerste Nederlandse filiaal van Falke, de Duitse beenmodeleverancier. Voor het verzorgen van de elektrotechniek heeft hij Raaxo ingeschakeld. Het gaat immers om een winkelpand, en dat moet kloppen tot in het kleinste detail.

Raaxo verzorgt de complete elektrotechnische installaties, maar – nog veel belangrijker – ‘ontzorgt’ ook. Naast de inbraakinstallatie, de data-installatie, de telefonie-installatie en de verlichting buigt Raaxo zich dus ook over de airconditioning en de overige werktuigbouwkundige activiteiten. Met name de verlichting vraagt om extra aandacht, want die is van grote invloed op de sfeer in de winkel. Op advies van Raaxo is gekozen voor led-verlichting.

Dat is lekker ondernemen zo

Blind vertrouwen

Ruud Wilbers: “Ik heb niet de tijd om twee keer per week op de bouw rond te lopen, dus zocht ik een partij waarop ik blind kan vertrouwen. Ik kende Martijn al van eerdere projecten en weet dat hij een man van zijn woord is: het werkt gegarandeerd. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over wie ik deze klus zou laten doen.”

Communicatief vaardig
“Wat me bijzonder bevalt aan de samenwerking, is de communicatie. Martijn praat gelukkig gewoon Nederlands en gebruikt geen ingewikkelde technische taal. Ik hoef ook niet tot in detail te weten hoe alles in elkaar zit, maar ik wil wél weten dat het werkt zoals ik het wil. Die verantwoordelijkheid trekt Martijn op een heel natuurlijke wijze naar zich toe. En doordat ik er geen omkijken meer naar heb, kan ik mijn tijd weer besteden aan andere zaken. Dat is lekker ondernemen zo!”

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter