04 okt Altijd een oplossing

Het woonhuis van Henk Dousi werd enkele jaren geleden ingrijpend gemoderniseerd. De bijdrage van Martijn van de Wetering was volgens de Ossenaar van bepalende invloed. Daarom doet hij ook nu nog met veel plezier een beroep op de mannen van Raaxo.
Read More

04 okt Zeer sterk in communicatie

Padifood is een van Nederlands grootste producenten van ambachtelijke Oosterse maaltijden. Al ruim 6 jaar doet het Osse bedrijf een beroep op de kennis én werkwijze van Martijn van de Wetering: voor grote en kleine verbouwingen en het reguliere onderhoud. Naar volle tevredenheid van directeur en mede-eigenaar Leon The.
Read More

04 okt Een écht persoonlijk plan

Als we de familie Van de Goor uit Oss spreken, zitten ze midden in de bouw van hun nieuwe woonhuis. Voor de elektrotechnische installatie zochten ze iemand die hun wensen kon vertalen naar techniek, iemand die luistert en het project behandelt alsof het om zijn eigen woonhuis gaat.
Read More

04 okt Het werkt gegarandeerd

Als we Ruud Wilbers spreken, werkt hij in Maastricht hard aan de opening van het eerste Nederlandse filiaal van Falke, de Duitse beenmodeleverancier. Voor het verzorgen van de elektrotechniek heeft hij Raaxo ingeschakeld. Het gaat immers om een winkelpand, en dat moet kloppen tot in het kleinste detail.
Read More

03 okt Afspraak is afspraak

Voor een klant in het Duitse Trier heeft Jan-Willem van Orsouw, directeur bij Warsco Units, tijdelijke schoolgebouwen geplaatst. Raaxo zorgde onder andere voor de datavoorzieningen.
Read More